Forum

quake 1 wad 3 support

Non-technical talk about multiplayer and singleplayer gameplay and game design.

Moderator: InsideQC Admins

quake 1 wad 3 support

Postby behind_you » Tue Feb 08, 2011 7:00 am

THIS IS PROBABLY IN THE WRONG SECTION!

i NEED quake 1 to have wad 3 support. is there any way?
User avatar
behind_you
 
Posts: 237
Joined: Sat Feb 05, 2011 6:57 am
Location: Tripoli, Libya

Re: quake 1 wad 3 support

Postby Baker » Wed Feb 09, 2011 2:18 am

behind_you wrote:THIS IS PROBABLY IN THE WRONG SECTION!

i NEED quake 1 to have wad 3 support. is there any way?


Sure ...

Link 1: viewtopic.php?t=1358
Link 2: viewtopic.php?t=2937
Link 3: viewtopic.php?t=2579
Link 4: viewtopic.php?t=2656

DarkPlace, FTEQW, QRack and several other engines support HLBSP on Windows; at least 2 released PSP engines do.
The night is young. How else can I annoy the world before sunsrise? 8) Inquisitive minds want to know ! And if they don't -- well like that ever has stopped me before ..
User avatar
Baker
 
Posts: 3639
Joined: Tue Mar 14, 2006 5:15 am

Postby behind_you » Sat Feb 12, 2011 6:39 am

OMG THANK YOU!


btw which of these already has animation interpolation?
User avatar
behind_you
 
Posts: 237
Joined: Sat Feb 05, 2011 6:57 am
Location: Tripoli, Libya

Postby Baker » Sat Feb 12, 2011 7:59 am

behind_you wrote:OMG THANK YOU!


btw which of these already has animation interpolation?


All of them.

In fact, it is mighty tough to find any recent Q1 engine without animation interpolation.
The night is young. How else can I annoy the world before sunsrise? 8) Inquisitive minds want to know ! And if they don't -- well like that ever has stopped me before ..
User avatar
Baker
 
Posts: 3639
Joined: Tue Mar 14, 2006 5:15 am


Return to Gameplay & Design

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest